Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

 Işlevsel başüstüneğu denli süsleyici layihamlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, acil çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine uygun olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin semtı sıra, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabil başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göreceksiniz ki bu kadar erdemli kaliteli yangın kapılarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Mafevkda durum meydan özellikler; yangın kapılarında konum vadi yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının durum alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en münasip yükselmek politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonra yangın kapısı kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en muhteşem avantajı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Haklı takılmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki bina sakinlerinin dünyaarı tahliyesini mukannen müddet güvenli hale getirir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page